Dobré věci se odehrávají při 37°

Dobré věci se odehrávají při 37°

Ta krémová textura. Ta jemná chuť. Ty miliardy probiotických bakterií . Activie by prostě nebyla tak jedinečná, kdybychom nepřestávali inovovat ...

25 °C – Slunečný den vede k objevu kyselosti
První jogurt na světě byl pravděpodobně objeven náhodou 10 000 let před naším letopočtem, když na slunci zkysla miska syrového živočišného mléka.

V průběhu procesu přirozené fermentace mléko houstne a zvyšuje se jeho kyselost, což zabraňuje vývoji špatných bakterií.

43 °C – Věci se začínají zahřívat ... a ochlazovat
První moderní jogurt na světě vychází z kuchyní Danone v roce 1919.

Po staletí se jogurty v kyselých podmínkách tradičně fermentovaly při 43 °C. To je pro některé z nich dobré, ale ne pro náš Bifidus – jedinečné bakterie vybrané pro Activii. Tato živá probiotika prospívají při tělesné teplotě a stejně jako my preferují chladnější jogurt jemnější chuti, který je zásaditější. Abychom toho dosáhli, museli jsme najít čerstvější (a chutnější) způsob, jak naše mléko fermentovat.

37 °C – Tělesná teplota se ukazuje jako dokonalá
První probiotiky obohacený jogurt na světě vyrábí Activia v roce 1986.

Po letech výzkumu jsme vytvořili unikátní mix jogurtových kultur, které umožňují fermentaci při 37 °C v méně kyselém prostředí. Je to ten druh, ve kterém naše probiotika prospívají – a činí jogurty Activia tak krémovými a jemnými

  • URL zkopírováno do záložky